Societat 21/12/2021

Pyrénées Andorra et repta al Challenge d'aquest Nadal

Segueix la coreografia i comparteix-la a TikTok i Instagram

Redacció
1 min
Diseño sin título

Pyrénées Andorra et convida a participar en el nou challenge que ha llançat a través de les xarxes socials. Si t'agraden els reptes, ballar i tens ganes d'emportar-te un premi... Aquest és el teu moment. Aprofita aquests dies que estaràs envoltat d'amics i família per fer-los aixecar de la cadira perquè ballin i passeu una estona divertida. Primer de tot, hauràs de memoritzar i realitzar la coreografia que ens han preparat els professors de l'escola Líquid Dansa.

Una vegada tinguis la coreografia interioritzada, enregistra-la per després compartir-la a Instagram o TikTok mencionant @pyreneesandorra i afegint el hastag #Propòsits2022. Però sobretot no t'oblidis de seguir el compte de Pyrénées Andorra a les xarxes socials mencionades i donar un m'agrada al vídeo.

Ballarins de Líquid Dansa

Fets els passos anteriors només queda explicar a quins premis opteu. El primer d'ells és una targeta regal de 500€ que se sortejarà entre tots els vídeos participants i que compleixin els requisits del concurs. Pyrénées Andorra també premiarà els tres vídeos que més m'agrades hagin obtingut.

Atreveix-te i passa una estona divertida fent el challenge dels #Propòsits2022 de Pyrénées Andorra. Ah, recorda que els vídeos que entraran a concurs són aquells que es publiquin fins al 9 de gener del 2022.

stats