Societat 18/09/2021

Pyrénées arrenca (literalment) el 'Ral·li d'Andorra 2021'

Ho farà amb un BMW híbrid endollable que liderarà la sortida de la competició

E.C.
2 min
Així és el vehicle que liderarà la cursa del 'Ral·li d'Andorra 2021'

Andorra la VellaEn el món del futbol existeix un instant reservat per a ocasions molt especials. Es coneix amb el nom de 'xut d'honor', el qual només tenen el privilegi de fer persones que han destacat al llarg de la seva vida. Quan aquest homenatge passa de la pilota a l'àmbit del motor, es canvia el xut pel que s'anomena 'el cotxe zero', que dona el tret de sortida d'una cursa i arrenca la competició.

Aquest dissabte a les 17.00h i amb motiu del 'Ral·li d'Andorra 2021', que enguany arriba als 50 anys, un vehicle de Pyrénées Motor serà l'encarregat d'abanderar aquesta tradicional competència. L'escollit és un BMW X3 xDrive 30e híbrid endollable, que ha estat engalanat per a l'ocasió i que sortirà al capdavant dels vuitanta equips participants. La prova tindrà el seu nucli central a Andorra la Vella, en l'habitual aparcament Prada Casadet. La sortida oficial es donarà com és habitual en el Pont de la Rotonda i la base de cursa estarà situada en el Comú d'Andorra la Vella.

Pyrénées Motor arrenca el 'Ral·li d'Andorra 2021'

El Ral·li d'Andorra arriba enguany a la seva 50 edició i l'expectació al voltant de la prova és màxima, un fet habitual en els últims anys en què sempre s'han cobert amb molta rapidesa les places convocades. Coincidint amb la 50è edició, Pyrénées Andorra ha preparat una exposició de vehicles BMW que reflecteixen l'evolució de la marca al llarg de mig segle de vida. Es podran veure vehicles des de l'any 1960 fins al 2020.

Així és el vehicle que liderarà la cursa del 'Ral·li d'Andorra 2021'.

En aquesta edició de gala del 'Ral·li d'Andorra 2021' s'han inscrit 10 pilots o copilots llorejats en edicions anteriors, el més notable de tots ells l'equip Gerard de la Casa-Gabi Martínez, un equip estrella que participarà amb l'espectacular Renault 5 Maxi Turbo amb el qual Gerard de la Casa va vèncer la versió de velocitat de 1993. El pilot andorrà, que portarà el núm. 1, va guanyar el Ral·li d'Andorra en tres ocasions: 1981, 1988 i 1993.

stats