Societat 15/09/2021

Pyrénées i el MoraBanc Andorra renoven per dues temporades l'acord de patrocini

L'acord s'ha escenificat aquest dimecres a la sisena planta dels grans magatzems

ARA Andorra
2 min
L'acord de renovació entre Pyrénées Andorra i el Morabanc.

Andorra la VellaEl grup Pyrénées i el MoraBanc Andorra han renovat l'acord de patrocini que els uneix, i ho han fet per a les properes dues temporades. Així ho han escenificat aquest dimecres a la sisena planta dels grans magatzems, el president del grup, Patrick Pérez, i el del Bàsquet Club Andorra, Gorka Aixàs. L'acte també ha comptat amb la presència de la ministra de Cultura i Esport, Sílvia Riva. "Agraïm la col·laboració i la confiança una temoirada més. Nosaltres som una marca de país, i volem estar conjuntament amb les altres marques de país, i se'ns dubte, Pyrénées és una d'elles" ha manifestat Aixàs, que ha recordat que ja són vuit temporades consecutives les que la col·laboració està vigent.

L'acord de renovació entre Pyrénées Andorra i el Morabanc.

Per part del grup comercial, el seu director de màrqueting, Àngel Alonso, ha destacat que "és una renovació molt important per nosaltres. Fem moltes iniciatives perquè som motor de país i ens agrada estar al costat d'altres institucions que són motor de país, i el MoraBanc n'és un altre. És un dia de celebració" a banda de desitjar "molts èxits" al club en la temporada que comença aquest diumenge davant del Real Madrid.

El poliesportiu tindrà un 40% d'aforament

La primera jornada de la Lliga ACB es disputarà aquest cap de setmana, i el Poliesportiu podrà comptar amb un 40% d'aforament segons han indicat des del club. "Aquesta setmana és així, i ja sabem que les coses canvien cada 15 dies, i així que si la situació millora esperem que en el proper partit tenir més aforament autoritzat" ha indicat Aixàs que s'ha mostrat "optimista i ambiciós" de cara a la temporada i ha afegit que "estem satisfets amb l'equip que hem aconseguit". 

stats