Societat 02/06/2020

Què hi fa una bici estàtica enmig del llac d'Engolasters?

FEDA llença una original campanya per promoure la mobilitat sostenible amb motiu del Dia mundial del medi ambient

E.c.
1 min
Una bicicleta estàtica enmig del llac d'Engolasters. / ANA

Andorra la VellaQuè hi fa una bicicleta estàtica al llac d’Engolasters? I unes sabates de taló abandonades enmig del bosc? Són preguntes que trobaran resposta aquesta setmana quan FEDA desvetlli l’original campanya audiovisual que llença amb motiu del Dia mundial de la bicicleta (3 de juny) i del Dia mundial del medi ambient (5 de juny).

En col·laboració amb l’Agència de Notícies Andorrana (ANA), la companyia elèctrica donarà a conèixer a través de les seves xarxes socials dues peces audiovisuals que refermen el seu compromís amb el desenvolupament sostenible. Aquest dimecres, FEDA mostrarà l'aposta per una mobilitat més neta sobre dues rodes, i divendres serà el torn del medi ambient, amb un segon vídeo que seguirà la línia del primer i donarà continuïtat a la campanya.

Sense voler desvetllar gaires detalls, més que mai FEDA es fa seu l’eslògan de la parapública per ser ‘L’energia que mou un país’, sent conscient de la petjada responsable que tota la societat ha de deixar a la natura.

Unes sabates de taló a la natura?. / ANA

Responsabilitat social

FEDA està plenament compromesa amb la societat andorrana i, en especial, en la promoció de la cultura, la divulgació científica i la protecció del patrimoni nacional. D'aquí es desprenen projectes com la creació del MW Museu de l’Electricitat, l’itinerari didàctic del Camí hidroelèctric d’Engolasters o la implementació d’enllumenats en edificis emblemàtics. També treballa compenetrada amb altres institucions en forma de patrocini per tirar endavant iniciatives en clau de divulgació del coneixement i el patrimoni nacional.

stats