Societat 12/07/2019

Uns 45 quilos de restes de ‘botellón’

Joves del moviment Fridays for Future netegen diversos indrets d'Andorra la Vella

Ara Andorra
1 min
Restes de 'botellons' al camí vell.

Andorra la VellaNois i noies del moviment Fridays for Future, juntament amb els de la Central d'Andorra la Vella, han estat aquest divendres fent tasques de neteja a la natura i, segons han informat, en aproximadament 2 hores i 30 minuts han arreplegat 45 quilos de restes que es poden considerar de la de pràctica del 'botellón', que com ja se sap consisteix en veure alcohol en grans quantitats en zones urbanes i normalment apartades de llocs cèntrics.

Segons han informat els mateixos joves, han treballat a les zones més conflictives d'Andorra la Vella, com la Margineda, el camí vell i al voltant de l'escola andorrana de Santa Coloma. El que més han trobat ha estat llaunes, gots de plàstic, moltíssimes ampolles de vidre d'alcohol (que segurament són del 'botellón'), i cartó.

Aquesta iniciativa és molt nova a Andorra. Un grup d'estudiants del Lycée Comte de Foix d'entre 16 i 17 anys van promoure el moviment internacional juvenil anomenat Fridays for Future, que té com a objectiu conscienciar la ciutadania de la necessitat de protegir el medi ambient davant efectes com el canvi climàtic.

stats