Societat 29/05/2019

Quinze establiments ofereixen el Vermut del dissabte

L'acció està destinada a promoure la restauració del Centre Històric

Ara Andorra
1 min
El Mercat de la Vall. / ANA

Andorra la VellaQuinze establiments oferiran el Vermut del dissabte, una nova proposta d’animació al Centre Històric, que coincideix amb el Mercat de la vall.

Dins les mesures que s’estan impulsant des de l'Associació de Comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella, hi ha tot un seguit d'accions destinades a promoure la restauració d'aquesta zona.

Coincidint amb el Mercat de la vall –que es fa cada primer dissabte de mes entre els mesos de maig a l'octubre–, els restauradors del Centre Històric han posat en marxa una iniciativa que vol posar en relleu l'hora del vermut.

Coincidint amb el Mercat de la vall s'ha posat en marxa una iniciativa que, al preu de 3,5 euros, ofereix beguda+olives/xips. La iniciativa va començar amb el mercat però a partir de dissabte vinent es mantindrà cada cap de setmana.

Actualment hi participen quinze establiments: L'Alternativa, la Focacceria, Cal Sinquede, Macary, Restaurant Versailles, 1940 Restaurant, La Puça, Xocolates Valor, la Birreria, Hostel Barri Antic, la Bohème (Magatzems Pyrénées), l'Atélier, Papanico, Frankfurt Chester i Dos Caçadors.

La idea és ampliar-ho a tots els caps de setmana de bon temps i incentivar-ho amb un concurs.

Hi haurà butlletes de participació al local de l’associació i als restaurants participants. Caldrà un mínim de tres segells de diferents establiments que serviran per escollir el millor local per fer el vermut al Centre Històric.

Totes les butlletes entraran al sorteig d’un sopar cada mes, mentre duri la promoció.

stats