Societat 15/02/2020

El raonador rep la preocupació de mares amb fills amb problemes de conducta

Vila té prevista també una trobada amb l'associació Fills d'Andorra

ARA Andorra
1 min
El raonador del ciutadà, Marc Vila, al seu despatx. / ARXIU

Andorra la VellaEl raonador del ciutadà, Marc Vila, ha mantingut aquest dissabte al matí una trobada amb un grup de mares amb fills i filles amb problemes de conducta. Tal com han confirmat fonts de la institució, el raonador ha escoltat el seu neguit i s’ha compromès a fer el punt amb les institucions competents per aconseguir la informació necessària i poder donar alguna resposta a les persones que l’han anat a veure aquest dissabte al matí.

Tal com han informat les mateixes fonts, el raonador té constància que hi ha altres famílies afectades i ha obert la porta perquè “tothom que vulgui" li pugui traslladar la seva preocupació. En aquest sentit, i tal com han recordat des de la institució a través de les xarxes socials, “les portes del raonador són obertes a qualsevol persona que vulgui fer arribar el seu neguit en aquest sentit” i recorden que les consultes que se li facin arribar són “gratuïtes i confidencials”.

A banda de rebre aquestes famílies, el raonador té previst també fer una trobada amb l’associació Els fills d’Andorra, l’entitat que dona suport a progenitors de joves que tenen problemes de conducta.

stats