Societat 28/03/2018

Recaptació de la Pal Skimo femenina per a conscienciar sobre l'autisme

Gràcies a les inscripcions a la cursa es van aconseguir 2.130 euros per a Autea

Ana
2 min
Membres de la junta d'Autea reben el xec dels organitzadors de la Pal Skimo femení. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaL’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (Autea) ha rebut de mans de l’organització de la Pal Skimo femenina un xec de 2.130 euros corresponent a les 118 inscripcions que va registrar la segona edició de la cursa que es va celebrar el passat 11 de març a l’estació de Pal, coincidint amb el Dia internacional de la dona treballadora. Des d’Autea han destacat que aquests diners els destinaran a projectes dirigits a la conscienciació sobre els trastorns de l'espectre autista i a la formació de professionals i familiars. De fet, l’associació preveu un seguit de propostes en les quals les persones amb TEA “seran les protagonistes, com el projecte d’inclusió laboral” en el qual s’està treballant i que es presentarà en breu de manera conjunta amb l’Associació Síndrome de Down d’Andorra. A més, aquest mes d’abril, Autea vol fer un acte coincidint amb el Dia mundial de la conscienciació de l’autisme, que se celebra el 2 d’abril.

El lliurament del xec va tenir lloc aquest dimarts al vespre i hi van participar Gresmi Roca, gerent de Pidasa Serveis i Maria Rosa Vergés, responsable de màrqueting de Gala Perfumeries, organitzadores de la cursa juntament amb Matías Relmo responsable d’esdeveniments de Vallnord Pal-Arinsal i el Club Pirinenc Andorrà (CPA). Des de l’organització es va posar en relleu el fet que la xifra de participants a la cursa s'hagi triplicat i es van mostrar satisfets de poder col·laborar amb Autea “una associació que està impulsant molts projectes, necessaris tots ells per les persones amb trastorn d’espectre autista i les seves famílies”.

Des d’Autea han volgut agrair als organitzadors, col·laboradors i participants a la cursa la seva implicació per fer possible aquesta acció que permet a l’entitat comptar amb uns diners per materialitzar els seus projectes.

stats