Societat 21/12/2021

La recepció de Nadal al Palau Episcopal tornarà a estar restringida a les autoritats

ARA Andorra
1 min
El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, durant el discurs de Nadal de l'any passat.

La Seu d'UrgellLa tradicional recepció de Nadal al Palau Episcopal, que se celebra aquest 23 de desembre, es realitzarà de nou, i a conseqüència de la situació sanitària, de manera molt restrictiva. Tant és així que segons informa el Bisbat d'Urgell aquest dimarts en un comunicat, l'acte s'ha restringit al mínim pel que fa als assistents, per la qual cosa només hi prendran part representants de les institucions andorranes i d'alguns altres organismes, sense acompanyants.

Així mateix, durant l'acte només hi haurà el parlament del copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, i la interpretació d'una nadala i de l'himne andorrà en directe per part de la violoncel·lista Mireia Planas, membre de l'ONCA.

Per aquestes raons, i sabent que es tracta "d'una activitat apreciada pel gran nombre de persones i entitats" que hi assisteixen, s'ha decidit que l'acte sigui obert al públic a través d'una retransmissió en directe. D'aquesta manera, la recepció de Nadal es podrà veure a través del canal de Youtube del Bisbat d'Urgell i, alhora, també es podrà seguir pel canal web d'RTVA. Està previst que l'acte s'iniciï a partir de les 12 hores.

stats