Societat 07/02/2024

Rècord del Carnet Jove d'Andorra amb un 53% del mercat juvenil afiliat

Andorra és el segon país europeu amb més usuaris amb Carnet Jove per habitant jove

ARA Andorra
1 min
Dos Carnets Joves de Crèdit Andorrà. / ARA ANDORRA

Andorra la VellaL'Associació Carnet Jove Andorra, en col·laboració amb el Govern d'Andorra i els set comuns, celebra un èxit significatiu amb un total de 9.900 joves d'Andorra que posseeixen un Carnet Jove actiu, assolint així una penetració del 53% en el mercat juvenil. Aquest programa, present a més de 35 països europeus, ha superat els 8.000 milions de joves usuaris a Europa i Andorra, situant aquest últim com el segon país amb més carnets vigents per nombre d'habitants joves.

Amb dues modalitats disponibles, el Carnet Clàssic i el Carnet Jove 16PUNT30, aquest programa ofereix una àmplia gamma d'avantatges, des de descomptes a prop de 30.000 establiments a Europa fins a assegurança de viatge gratuïta. Més enllà dels beneficis tangibles, el Carnet Jove també ofereix serveis com informació juvenil i activitats destinades al creixement personal i professional dels joves.

Amb el suport de Creand Crèdit Andorrà, el Carnet Jove Andorra ha aconseguit consolidar-se com un instrument de país al servei dels joves, amb un enfocament en la digitalització dels seus serveis i amb reptes futurs que inclouen l'ampliació de les oportunitats ofertes i la continuació del seu compromís amb la transparència i la participació juvenil.

stats