Societat 27/12/2019

Recta final del Poblet de Nadal amb l'espectacle itinerant 'Enchanted garden'

L'Oficina de Correus Màgica, el tobogan i la pista de gel i el túnel de llum continuen en funcionament fins al 5 de gener

Agència Ana
2 min
Entrada del Mercat de Nadal. / A.S.

Andorra la VellaEl Poblet de Nadal encara la recta final amb un darrer espectacle de carrer que recorrerà l'avinguda Meritxell aquest dissabte a partir de les 18.30 hores, amb l'animació 'Enchanted garden', de la companyia alemanya Stelzen Art, amb el qual un seguit de personatges naturals de grans dimensions duran música i llum a la zona comercial.

El programa del poblet, que va començar el passat 29 de novembre, també inclou un darrer cap de setmana del Mercat de Nadal i de la 4a Mostra de Nadales, ambdues propostes a la plaça del Poble. El Mercat obre entre les 11 i les 21 hores aquest divendres i dissabte, i diumenge estarà en marxa de les 11 fins a les 19 hores. Pel que fa a la música en directe de la Mostra de Nadales, hi ha programats quatre espectacles amb grups del país: divendres a les 18 hores actuarà Jamp i a les 19 hores El Tren de la Musa; dissabte ho faran The Soundsets a les 18 hores i diumenge a la mateixa hora serà el torn dels Think Twice.

També a la plaça del Poble tornen els Tastos al Mercat. En aquesta ocasió, l'activitat es farà únicament el dissabte al migdia entre les 13 i les 15 hores amb la proposta gastronòmica del xef Christian Zanchetta, qui oferirà un assortiment de foie-gras de muntanya amb productes d'Andorra i tast de vins Atrium Chardonnay i Waltraud by Miguel Torres i cava Brut Nature Organic by Vendrell Olivella. Aquest diumenge també serà el darrer dia a la plaça de Poble que hi hagi jocs tradicionals del món per a infants. Entre les 12 i les 14 hores els més menuts podran jugar amb tot un reguitzell de propostes lúdiques: des d'instruments de fusta i jocs col·lectius com la corda o les anelles fins joguines per aguditzar l'enginy, els tradicionals teatres amb titelles de roba i les cuinetes de fusta.

L'Oficina de Correus Màgica, el Parc de Nadal i el túnel de llum continuen

A partir del 30 de desembre i fins al 5 de gener continuen en marxa una part de les activitats fixes del poblet. Així doncs, cada dia a les 18, 19 i 20 hores, i els caps de setmana també a les 21 hores, es pot veure l'espectacle audiovisual 'Un Nadal de llum i so' al túnel situat a la plaça de la Rotonda i també es mantenen les activitats adreçades específicament al públic infantil. A la plaça Guillemó, l'Oficina de Correus Màgica, on els infants poden dipositar les cartes als Reis, es manté en funcionament fins al de gener entre les 17.30 i les 20 hores. De la mateixa manera, els menuts també tenen l'oportunitat de lliscar fins al dia 5 sobre la pista de gel sintètic i sobre un trineu al tobogan de grans dimensions al Parc de Nadal.

stats