Societat 04/06/2021

El refugi del Comapedrosa obre les portes

A través del telefèric hi haurà un accés més fàcil i no tan exigent com des d'Arinsal

ARA ANDORRA
1 min
Excursionistes de camí del refugi.

La MassanaComença la temporada d’estiu a Vallnord-Pal Arinsal. Aquest cop, l’estació l’inaugura amb la obertura del refugi del Comapedrosa, que seguirà obert durant tots els dies dels mesos estivals fins al 12 d’octubre, informa aquest divendres l'estació massanenca.

El refugi, ubicat a 2.265 metres i al costat de l’estany de les Truites, ofereix una capacitat d’acollida natural de fins a 48 persones amb una distribució de 4 habitacions i un protocol Covid ben definit. Com l’any passat, el refugi estarà cuidat per un equip de guardes format i coneixedors de la normativa i de tot el patrimoni del Parc Nacional de les Valls del Comapedrosa. Destacar que el refugi és un punt de seguretat davant les inclemències meteorològiques o de dificultat per als usuaris. Però a la vegada també és un punt de referència d’avituallament i de descans per als excursionistes, muntanyencs i d’informació. 

El telefèric de Pal-Arinsal.
Les vistes del parc amb el refugi al fons.

Pel que fa els accessos, Vallnord-Pal Arinsal ofereix una alternativa molt accessible a través del telefèric. Amb aquest, els usuaris podran arribar al sector d’Arinsal i pujar fins la Portella de Sanfons i baixar fins al refugi. Es tracta d’un accés més fàcil i no tan exigent com la pujada des del poble d’Arinsal.  

A través del web de vallnordpalarinsal.com i del refugicomapedrosa.ad, els usuaris podràs realitzar les seves reserves per pernoctar o gaudir d’un àpat.

stats