Societat 17/02/2021

La remodelació de la Rotonda estarà enllestida a principi d'estiu

El comú vol tirar endavant enguany les fonts de llum

ANA
1 min
Una imatge de com quedarà una part del projecte.

Andorra la VellaEl comú d’Andorra la Vella ha convocat un concurs nacional per començar a materialitzar el projecte de remodelació de la plaça de la Rotonda i els entorns. Els treballs que es treuen a concurs aquest dimecres i que surten publicats al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) corresponen a la primera de les quatre fases en què es vol executar aquest projecte. Concretament, es tracta de les obres que afecten estrictament la plaça de la Rotonda. La previsió de la corporació comunal és que un cop adjudicades les obres, puguin estar enllestides cap al mes de juliol.

Així, l’obertura dels plecs tindrà lloc el 17 de març i la voluntat és que un cop adjudicats els treballs comencin de manera immediata, tal com destaquen fonts comunals. Aquesta primera fase està estimada en uns 600.000 euros.

La intenció de la majoria comunal és que aquest any mateix es pugui tirar endavant la segona fase, la que fa referència a les fonts de llum.

Cal recordar que va ser la proposta ‘CentreS’, dels arquitectes Pere Cervós i Ricard de Deus, la que va guanyar el concurs d’idees de remodelació de la zona que el comú va convocar i que les obres de remodelació de la plaça de la Rotonda i del passeig, en sentit sud i nord, està prevista en quatre fases, amb un cost aproximat total de quatre milions d’euros. La intenció és que la zona esdevingui un punt real de trobada per als ciutadans.

stats