Societat 20/06/2022

Reobertura de la piscina exterior dels Serradells per Sant Joan

Es durà a terme una jornada de portes obertes amb accés gratuït per tothom en el marc de la Festa del Poble

ANA
2 min
La piscina exterior dels Serradells.

Andorra la VellaLa piscina exterior del Centre Esportiu dels Serradells torna a obrir les portes el 24 de juny després de 3 anys sense activitat. Ho farà amb una jornada de portes obertes, amb accés gratuït per tothom, per celebrar així la Festa del Poble i l'inici de l'estiu. Durant la jornada, des de les 12 i fins a les 18 hores, s'oferiran jocs aquàtics amb monitors a la piscina i, entre les 11 i les 19 hores també hi haurà inflables al pavelló del centre esportiu. Les dues activitats, que també són gratuïtes, es fan a proposta del Consell d'infants d'Andorra la Vella.

La piscina exterior dels Serradells estarà aquest estiu oberta des del 23 de juny fins al 7 de setembre. Del 23 de juny al 28 d'agost ho farà de les 10.45 a les 19.15 hores, mentre que del 29 d'agost al 7 de setembre, estarà en funcionament de les 10.45 a les 17.15 hores. L'accés és gratuït per als socis del centre esportiu i per als infants menors de 3 anys, mentre que l'entrada per als adults és de 6 euros i de 4,5 euros per als menors de 18 i majors de 65 anys. També hi ha la possibilitat d'adquirir un abonament de 10 tiquets per 45 euros.

Els darrers tres estius la piscina exterior ha estat tancada a causa de les obres que s'estan duent al centre esportiu, que va patir un incendi a la piscina olímpica el novembre del 2018. Com a alternativa, aquests darrers estius es va habilitar un aquaparc a l'Estadi comunal Joan Samarra Vila amb activitats i jocs d'aigua, una iniciativa que va tenir molt bona resposta per part d'infants i joves. En paral·lel, els treballs de reconstrucció de la piscina olímpica del centre esportiu ja es troben a la recta final i quedaran enllestits d'aquí a unes setmanes amb la intenció de poder assegurar-ne la reobertura a principi del curs escolar.

stats