Societat 06/03/2020

Una noia resident, aïllada a l'hospital per ser de l'entorn del jove diagnosticat

Ja estava confinada en el seu domicili

Carles Alonso
1 min
Vista general de l'hospital de Nostra Senyora de Meritxell. / AGÈNCIA ANA.

Andorra la VellaEl Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) ha informat aquest divendres al migdia, en el seu canal de Twitter, que una noia resident de vint anys que ja estava aïllada en el seu domicili per ser de l'entorn del jove diagnosticat amb Covid-19 ha estat traslladada a la zona d'aïllament de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell fins a tenir els resultats dels controls.

Cal recordar que aquest divendres, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha informat que "el jove diagnosticat de Covid-19 havia presentat resultat negatiu en el primer control i que s'estava a l'espera de fer-li el segon control per donar-li l'alta o no". És per aquest motiu que la jove que ha estat traslladada a la zona d'aïllament de l'hospital de Nostra Senyora de Meritxell haurà de passar els protocols establerts per establir si té el Covid-19 o no.

El ministre de Salut ha estat contundent en assegurar que "a Andorra no hi ha la malaltia" però ha recomanat que per "qualsevol dubte, cal trucar al 116 o al ministeri".

stats