El comú reubica els 50 infants afectats per l'incendi dels Serradells

Els abonats podran fer ús de qualsevol instal·lació esportiva de la parròquia

Els 50 infants inscrits a l’escola bressol del Centre esportiu dels Serradells seran ubicats a altres instal·lacions comunals. Els alumnes d’entre 4 i 15 mesos aniran a l’escola bressol de Santa Coloma, mentre que infants d’entre quinze mesos i tres anys es quedaran al Llamp, a les dependències comunals de la plaça Lídia Armengol.

El departament de Social de la capital ja ha informat les famílies que els infants podran continuar aquest divendres les activitats amb normalitat i amb les professores i el personal de referència de cada aula. Dels usuaris afectats, set nadons han confirmat l'assistència a Santa Coloma, mentre que 24 ho han fet al Llamp.

D’altra banda, el comú intentarà reubicar en altres instal·lacions de la parròquia els usuaris de l’escola de natació. D’altra banda, els gairebé 3.800 abonats del centre podran fer ús de la resta de centres esportius comunals mostrant la targeta d’abonat dels Serradells.

Els propietaris de la seixantena de vehicles estacionats a l’aparcament podran passar-los a recollir a partir d’aquest divendres al matí. Els operaris han treballat durant la tarda d’aquest dijous per retirar la bastida de la façana de l’edifici.