Societat 02/09/2021

Reunió de poble a Escaldes-Engordany, el 9 de setembre

Un dels temes més destacats seran les obres de la separativa a Fiter i Rossell

ANA
1 min
Els cònsols d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili i Joaquim Dolsa

Escales-EngordanyEl comú d'Escaldes-Engordany ha organitzat per al dijous 9 de setembre a les vuit del vespre una reunió de poble en la qual els cònsols de la parròquia, Rosa Gili i Joaquim Dolsa, exposaran diferents temes de la gestió comunal, entre els quals el més destacat serà l'actuació sobre les separatives d'aigües de Fiter i Rossell, amb la corresponent pavimentació i embelliment del carrer, que és previst que comenci aquest mateix mes.

Així, la reunió de poble es durà a terme a la sala Prat del Roure i serà en format obert i presencial, podent assistir-hi tothom que ho desitgi fins a un aforament màxim de 175 persones, amb registre de dades a l'entrada, mascareta obligatòria al llarg de tot l'acte, gel hidroalcohòlic obligatori i distància de seguretat, d'acord amb les consignes del ministeri de Salut.

Tal com informen des del comú a través d'un comunicat, el públic assistent gaudirà de la possibilitat d'intervenir activament, fent preguntes i aportant opinions sobre els assumptes tractats. Com a complement, la reunió de poble es podrà seguir també en directe el mateix dia, a través de l'enllaç que es trobarà penjat a la web oficial del comú (www.e-e.ad).

stats