Societat 25/02/2021

Reunió amb els veïns de la part alta de Sant Julià per explicar les obres a l'enllaç d'Aixovall

El comú ha convocat la trobada pel proper dia 3 de març a les 20 hores per resoldre dubtes i neguits

ANA
1 min
Treballs de reconfiguració dels carrils de circulació a la sortida nord del túnel de la Tàpia i l'enllaç d'Aixovall a la CG1.

Sant Julià de LòriaEl comú de Sant Julià ha convocat una reunió informativa amb els veïns de la part alta del poble que tractarà sobre els treballs de reconfiguració dels carrils de circulació a la sortida nord del túnel de la Tàpia i l'enllaç d'Aixovall a la CG1. Tal com detallen des de la corporació, l'objectiu és explicar als veïns de la zona els detalls de les obres i, sobretot, resoldre els dubtes o neguits que puguin sorgir.

La reunió informativa se celebrarà el proper dimecres 3 de març a les 20 hores a l'Auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià i se seguiran les recomanacions per a l'organització de l'esdeveniment. Cal recordar que els treballs que el Govern va iniciar la setmana passada corresponen a la primera fase d'un projecte que servirà per establir un carril reversible entre Aixovall i el carrer Isidre Valls.

Obres per establir un carril reversible entre Aixovall i el carrer Isidre Valls.

La trobada se suma a les que ja es van fer amb els veïns de l'avinguda Francesc Cairat, d'Aixirivall o de Fontaneda per informar-los sobre les obres del nou vial o les respectives esllavissades. Així, des del comú indiquen que volen ser transparents en la seva gestió i establir canals de comunicació amb la ciutadania.

stats