Societat 28/03/2019

La Marató dels cims tanca inscripcions

Més de 750 persones de més de 25 països desitgen ser a la línia de sortida dels 42 quilòmetres

ARA Andorra
2 min
Un dels participants en la cursa. / AUTV

Andorra la VellaA només quatre mesos per a l’onzena edició de l’Andorra Ultra Trail Vallnord (AUTV), la Marató dels cims, de 42 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell positiu, se suma a la seva germana gran, la Ronda dels cims, de 170 quilòmetres i 13.500 metres de desnivell positiu, i ja ha tancat les inscripcions. Més de 750 persones de més de 25 països desitgen ser a la línia de sortida dels 42 quilòmetres. El 15 d’abril està previst que es reobrin les inscripcions a aquestes dues proves en funció de les baixes o de la falta de validació que hi hagi hagut fins llavors. En total més de 2.445 corredors de 48 països ja s’han apuntat en alguna de les proves de l’AUTV.

D’aquesta manera, només queden alguns dorsals disponibles per al Mí­tic, de 112 quilòmetres i 9.700 metres de desnivell positiu; el Celestrail, de 83 quilòmetres i 5.000 metres de desnivell positiu i Eufòria de 233 quilòmetres i 20.000 metres de desnivell positiu que arriba al seu tercer any de vida. També hi ha places per al Solidaritrail i per al Tamarro, les dues marxes solidàries populars i inclusives de 10 quilòmetres i 2,5 quilòmetres respectivament.

L’Andorra Ultra Trail Vallnord segueix sent una cursa de referència en el panorama internacional. Aquest any, corredors de nous països es llancen a l’aventura: Taiwan, Mònaco, Colòmbia i Marroc. En total, 75 països han estat representats i de moment n'hi ha 48 per a aquesta edició.

Un nou company de viatge: 226ers

L’Andorra Ultra Trail Vallnord es reafirma, un cop més, en la seva aposta per la nutrició de qualitat i amb els millors productes. És per això que 226ers s’afegeix als patrocinadors oficials de la cursa i els corredors podran trobar els seus productes (gels, barretes, isotònica i 'recovery') als avituallaments i dins les bosses del corredor.

stats