Societat 12/06/2022

Rosa Maria Sabaté, nova Fallaire Major de les Valls d’Andorra

El col·lectiu ha fet aquest diumenge la tradicional recerca de l'argolla de Fontargent

ARA Andorra
1 min
Tradicional recerca de l’argolla de Fontargent a la vall d'Incles.

Andorra la VellaEl col·lectiu fallaire d'Andorra s'ha reunit aquest diumenge a Incles per fer la tradicional recerca de l'argolla de Fontargent, activitat per decidir qui és el Fallaire Major de les Valls d'Andorra 2022. Rosa Maria Sabaté del Puial d'Andorra la Vella ha estat la vencedora després que amb el seu equip hagin trobat el clau d'or penjat de l'argolla.

La recerca de l'argolla de Fontargent és l'activitat a través de la qual els fallaires de tot el país escullen el nou fallaire major. Es tracta d'un joc de pistes al fons de la vall d'Incles amb diferents proves d'orientació per la vall i de coneixement fallaire.

D'altra banda, els fallaires de llum d'Andorra la Vella han escollit el Fallaire Menor d'Andorra la Vella. L'honor ha recaigut en l'Èric Almeyda que amb el seu equip ha trobat el clau de plata que el distingeix.

El relleu es farà el dia 23 de juny a l'acte de la plaça del Consell General després de la rebuda de la Flama del Canigó.

A més, aquest cap de setmana una seixantena de fallaires de tot Andorra s'han reunit a AINA per fer la tradicional trobada nacional a AINA. Els fallaires han anat arribant a la casa de colònies al llarg de la tarda vespre del dissabte 11, per compartir el sopar i l'activitat nocturna.

stats