Societat 20/02/2019

Sandro Rosell: "Andorra ha abandonat Besolí"

L'expresident del Barça destaca en una entrevista a RAC1 que és molt "bèstia" el que li ha passat al seu soci i que ara "està fortíssim"

Ara Andorra
2 min
Joan Besolí, en la seva etapa com a conseller de Finances del comú de Sant Julià de Lòria. / Arxiu ANA

Andorra la Vella“Estic molt trist, Andorra l’ha abandonat”, amb aquestes paraules s’ha referit l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell a la situació del seu soci, Joan Besolí. Cal recordar que ambdós estan acusats en el marc del cas Rimet per blanqueig de capitals i que la causa en què se’ls jutja arrencarà dilluns que ve a l’Audiència Nacional. En una entrevista concedida a RAC1, Rosell ha explicat que comparteix cel·la amb Besolí i que està “molt trist” de veure la situació en què es troba el seu soci andorrà, ja que ha incidit en la dura situació personal que està vivint arran de l’accident del seu fill. “És tan bèstia el que li ha passat”, ha manifestat.

D’aquesta manera, Rosell ha recordat que vint dies abans de la detenció, el fill de Besolí va patir un greu accident que l’ha deixat en cadira de rodes i que els primers mesos a la presó van ser molt durs per aquesta circumstància. “Et pots imaginar com estava els primers mesos”, ha declarat. Ara, però, “està fortíssim” ja que tal com ha recordat Rosell, Besolí és “un home molt fort”.

Rosell ha negat les acusacions que hi ha contra ell i contra Besolí, que també reitera la seva innocència, i ha recordat que estan batent el “rècord històric de presó preventiva a Espanya per un delicte econòmic” en el qual, a més, “no hi ha perjudicats”. En aquest sentit, cal recordar que els dos acumulen més de 630 dies en presó preventiva a l’espera del judici per un cas de presumptes comissions en la venda de drets televisius del futbol. Rosell ha defensat en la mateixa entrevista a RAC1 que el 50% de l’empresa que s’hauria fet servir per a les negociacions era seva i l’altre 50% de Besolí i que “complia amb la legalitat andorrana”.

stats