Societat 20/11/2023

Rui Fernandes serà el conseller de la comunitat portuguesa a Andorra

Rui Fernandes i Silvia Prada són els representants de la candidatura 'A Voz da Comunidade Portguesa em Andorra'

ARA Andorra
1 min
Una cercavila de la Casa de Portugal.

Andorra la VellaRui Fernandes i Silvia Prada són els representants de la candidatura 'A Voz da Comunidade Portguesa em Andorra' per a les eleccions al Consell de les comunitats portugueses al Principat. Uns comicis que tindran lloc el proper 26 de novembre al consolat honorari portuguès durant tot el dia i en el qual només s'ha presentat una llista.

Rui Fernandes, resident des del 2008, és conegut pel seu lligam al grup de folklore portuguès després d'encarregar-se de la direcció de l'associació en dues ocasions. De fet, aquest arrelament amb el teixit associatiu ha estat el que li ha donat l'oportunitat d'aproximar-se a la comunitat portuguesa d'Andorra.

Per la seva banda, Silvia Prada és una portuguesa resident a Andorra des de fa 15 anys amb experiència al món associatiu durant el seu període acadèmic. Vinculada professionalment amb el món de la construcció, assegura que manté un contacte diari amb la comunitat portuguesa.

L'objectiu principal de la candidatura és per ajudar la comunitat portuguesa resident i assessorar-la amb qualsevol tràmit relacionat amb Portugal i Andorra, així com poder fer arribar al govern portuguès alguns dels dubtes, consultes o inquietuds d'aquesta comunitat.

stats