La rumba de Los Manolos s'apodera de la plaça del Poble

 Centenars de persones gaudeixen de la música en el vermut 'rumbero' organitzat pel comú

Centenars de persones s'han aplegat altra vegada aquest dilluns a la plaça del Poble per gaudir del concert que ha ofert el reconegut grup de rumba catalana Los Manolos, que ja va actuar a la Festa del Poble el 2017. El grup ha tornat a portar al Principat el seu característic ritme festiu amb un concert gratuït que ha donat el tret de sortida a les 13 hores. Tot i això, la diada festiva ha començat a les 12 hores amb la missa solemne a l'església de Sant Esteve amb l'acompanyament del cor dels Petits Cantors d'Andorra. Posteriorment, ha tingut lloc un aperitiu rumbero per tal d'agafar forces abans que comencés la música. Un dels integrants del grup, Joan Herrero, ha indicat que l'objectiu del concert ha estat el de "fer-ho passar bé a la gent i que gaudeixi perquè d'això es tracta". 

Pel que fa al repertori, han interpretat cançons tan conegudes com 'All My Loving' o 'Amigos para siempre'. Herrero ha confirmat que sempre és un plaer actuar a Andorra i ha destacat l'acollida rebuda. A més, ha anunciat que al grup encara li queda corda per a temps i, per aquest motiu, que ja es troben treballant en nous projectes de cara a l'estiu vinent amb el llançament d'un nou disc. Tot i la peculiar hora en la qual ha tingut lloc el concert, Herrero ha ressaltat que, tot i que estan acostumats a representar les seves cançons en horari nocturn, "qualsevol hora és bona per ballar i fer rumba". 

L'èxit de participació tampoc li ha passat per alt a la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, que ha manifestat que aquesta festa ja està consolidada i, les actuacions del migdia, "estan funcionant" perquè, a més a més, "Los Manolos porten a molta gent". Així, Marsol ha posat en relleu que, tot i que al desembre hi ha eleccions comunals, "si jo estic aquí, hi haurà més rumba" en edicions posterior