Societat 05/05/2022

Una Ruta de la tapa amb més força per superar l'afluència del 2021

Majoral recorda que l'objectiu és dinamitzar el sector comercial, especialment el de la restauració

L. G. (ANA)
2 min
El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, durant la inauguració de la 13a edició de la Ruta de la tapa.

Sant Julià de LòriaEl comú de Sant Julià de Lòria espera que se superi l'afluència de l'edició de l'any passat, quan es van vendre 5.800 unitats, a la Ruta de la tapa d'enguany, que celebra la seva tretzena edició i que ha donat el tret de sortida aquest dijous 5 de maig i s'allargarà fins al dia 27. Així ho ha manifestat el cònsol major de la parròquia, Josep Majoral, qui ha exposat que la iniciativa ja està "més que consolidada" a la parròquia i ha destacat que, a diferència de la 12a edició, aquesta "és diferent perquè té una mica més de força", recordant que cada dijous es duen a terme actuacions per amenitzar l'activitat.

En aquest sentit, ha apuntat que després de la pandèmia del coronavirus i amb la bona evolució dels contagis, "la gent té ganes de sortir i els onze bars i restaurants que participen en la ruta tenen ganes de fer-ho bé". "Estem convençuts que superarem el llindar del 2021", ha asseverat. A més, ha assenyalat que l'objectiu de la iniciativa continua sent complir amb el programa electoral a través d'activitats organitzades per la corporació amb la voluntat de dinamitzar el comerç de la parròquia. "En aquesta ocasió l'esdeveniment està molt focalitzat al sector de la restauració perquè comencin a agafar vida després de la pandèmia que hem viscut i vivim des de fa dos anys", ha exposat.

Una de les tapes que s'ofereixen al llarg de la Ruta de la tapa de Sant Julià de Lòria.
El mag fent un truc de màgia als membres de l'equip comunals durant la inauguració de la 13a Ruta de la tapa.

El cònsol també ha posat de manifest que l'inici de la Ruta de la tapa coincideix amb la celebració de la fira del vehicle d'ocasió, un mercat 'outlet' i una activitat per a les famílies amb infants a casa comuna relacionada amb el món de l'art. "Quatre activitats importants a la parròquia en un cap de setmana amb la finalitat de diversificar activitats per dinamitzar totes les tipologies de comerços", ha comentat.

Cal recordar que el jurat d'aquesta edició estarà conformat pel xef del restaurant Can Manel, Carles Flinch; el xef de l'antic Celler d'en Toni i freelance gastronòmic, Ramon Sasplugas; el xef dels restaurants de Naturland, Ezequiel Goldschmidt, i l'ensenyant de cuina i influencer gastronòmica, Meritxell Colell. Els restauradors premiats, a banda de la remuneració econòmica, també es beneficiaran d'una promoció al diari Sport gràcies al conveni signat recentment amb la corporació i tindran la possibilitat de rebre diversos 'tips' per a millorar la seva visibilitat a les xarxes socials.

stats