Societat 17/07/2019

'Rutes i visites', el nou canal de l'app Ordino és viu

Permetrà descobrir la parròquia per aquells amants de la natura i la muntanya

Agència Ana
1 min
Una noia utilitzant l'aplicació Ordino és viu amb els passos a seguir per obrir el nou canal 'Rutes i visites'. / COMÚ ORDINO (ANA)

OrdinoL'app Ordino és viu estrena un nou canal de subscripció anomenat 'Rutes i visites' que servirà per descobrir tota l'oferta turística de la parròquia ordinenca. La iniciativa uneix turisme i tecnologia i pretén ampliar el nombre d'usuaris de l'aplicació que ja té 1.588 usuaris. "El canal està pensat pel turista interior, és a dir, per als amants de la muntanya d'altres parròquies que vulguin conèixer millor el que ofereix la nostra parròquia, els equipaments museístics i tota la informació que es pot obtenir a la pàgina web o a l'Oficina de Turisme", ha explicat el conseller d'Administració, Comunicació i Comerç, Xavier Herver.

Els usuaris que ja disposin de l'app només hauran d'obrir el nou canal, a l'apartat subscripcions, des de la configuració. Pel que fa als nous usuaris, necessitaran descarregar-se l'app al telèfon mòbil i activar el canal.

L'app Ordino és viu es va posar en marxa el gener del 2017 amb la voluntat de ser un canal bidireccional amb el ciutadà. S'utilitza diàriament per informar els habitants d'Ordino i fins ara disposava de cinc canals temàtics: agenda, trànsit, Ecoa, CEO, la Capsa i Apaefo, aquest últim gràcies a un conveni signat aquest mes de maig amb l'escola francesa d'Ordino. La resposta ciutadana ha estat molt positiva, ja que també utilitza l'app com una línia directa amb el comú per comunicar les incidències a la via pública, assenyalen des de la corporació comunal.

stats