Societat 12/09/2023

Les rutines alimentàries més dolces

Coneix i guanya un lot de barretes B3TTER que ja tens disponibles a Pyrénées Andorra

ARA Andorra
1 min
Pyrénées Andorra sorteja un pack de productes B3TTER

Les vacances d'estiu van quedant enrere i els excessos alimentaris que s'han fet també. Les rutines s'han tornat a establir en la vida de la gran majoria dels mortals i l'alimentació no passa per alt.

Pyrénées Andorra et vol ajudar a seguir una pauta en la teva alimentació diària a través de les barretes B3TTER que són ideals per evitar el picoteig d'entre hores. De fet, les barretes B3TTER estan fetes a base d'ingredients simples, de gran qualitat i sense processar, sense sucres afegits i rics amb fibres. A més, els productes B3TTER són 100% naturals (sense aromes, conservants, colorants ni altres ingredients artificials).

El sorteig estarà actiu fins al 20 de setembre
Barretes dolces

I ara tens l'oportunitat d'entrar al sorteig de 5 Starter Packs de B3TTER que Pyrénées Andorra ha posat en marxa. Només has de fer una compra mínima d'una granola o crema B3TTER a la secció d'alimentació del centre o bé a través de la botiga online de Pyrénées Andorra i seguir els comptes d'instagram de @pyrenees_food i @b3tterfoods. Fent això, com hem dit, entraràs al sorteig dels següents productes:

5 barretes de cacau

5 barretes de nabius

5 barretes de cacauet

1 unitat de granola Original

1 unitat de crema de cacau

El sorteig s'allargarà fins al pròxim 20 de setembre i el guanyador/a s'anunciarà el 21 de setembre a través de les xarxes socials de Pyrénées Andorra i es contactarà directament amb ell/a.

stats