Societat 09/10/2022

S'obre un concurs públic per eixamplar l’accés a la depuradora del Pas de la Casa

Les empreses interessades tenen temps fins al 3 de novembre per entregar la documentació pertinent al Servei de Tràmits del Govern

ARA Andorra
1 min
Depuradora del Pas de la Casa.

EncampEl Govern ha aprovat aquest dimecres, a proposta del ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, la licitació de l'eixamplament puntual de l'accés a la depuradora EDAR del Pas de la Casa. Les obres tenen per objectiu facilitar l'accés dels camions prop de l'EDAR i preveuen l'enderroc de formigó i part del paviment existent; excavació en desmunt, en rasa i ompliment; obra de drenatge i restitució dels tubs existents; pavimentació de les zones ampliades i més malmeses i restitució de l'entorn.

La licitació es fa mitjançant concurs nacional i amb modalitat ordinària. El plec de bases es pot descarregar gratuïtament als webs www.tramits.ad i www.etramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Govern concertant cita. Les empreses interessades tenen temps fins al 3 de novembre per entregar la documentació pertinent al Servei de Tràmits del Govern.

stats