Societat 23/09/2021

Salut només detecta tres casos nous de Covid

Els positius actius es mantenen entorn d'una seixantena

ANA
1 min
La façana de l'hospital Nostra Senyora Meritxell.

Andorra la VellaL'evolució de la pandèmia del coronavirus al país segueix mantenint l'estabilitat i els casos actius del virus es mantenen entorn de la seixantena, concretament 64. Així es desprèn de les dades facilitades pel Govern aquesta tarda, en les quals indiquen que durant l'última jornada s'han detectat només tres nous positius, que eleven la xifra total de persones que han contret la malaltia des de l'inici de la crisi sanitària al país són 15.153.

En referència a les altes atorgades, des de l'executiu notifiquen que en les darreres hores s'han recuperat de la Covid-19 un total de quatre persones, que situen el nombre de persones que han passat la pandèmia en 14.962. Les defuncions es mantenen en 130. Quant a la situació a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, no hi ha cap persona ingressada ni a planta ni a la Unitat de Cures Intensives (UCI) del centre mèdic escaldenc.

Respecte a l'afectació de la pandèmia a la població escolar, hi ha deu aules sota vigilància activa, quatre de forma total i sis de manera parcial, i quatre en vigilància passiva. Cal recordar que el ministeri de Salut ha dut a terme aquest dijous un cribratge als alumnes de sisè a l'escola andorrana de maternal i primera ensenyança d'Escaldes-Engordany.

stats