Societat 06/01/2021

La Sant Silvestre de Sant Julià aplega 120 participants malgrat les restriccions

La modalitat 'Outdoor' ha estat la més exitosa entre els inscrits

Ana
1 min
Un cartell de la Sant Silvestre. / COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Sant Julià de LòriaLa 28a cursa Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria, que va tenir lloc al llarg de la segona meitat de desembre, ha estat l'edició més atípica de totes les celebrades fins ara. La situació sanitària impedia les aglomeracions i, per tant, es va donar l'opció als participants de completar el recorregut d'una manera diferent: de forma individual i amb quatre modalitats. En aquest sentit, des de l'organització s'ha destacat que, tot i les restriccions, han pres part de l'esdeveniment fins a 120 persones.

L'opció 'Outdoor', que constava d'un circuit que recorria l'avinguda Verge de Canòlich, ha estat la més concorreguda, amb un total de 70 participants, tot i que els organitzadors assenyalen que el circuit dissenyat des de la cota 1.600 a la 2.000 de Naturlandia, i que era el més dur, "ha suscitat força interès amb mig centenar d'inscrits".

A hores d'ara, però, es desconeix el nom del guanyador, ja que es farà públic aquest dijous, que serà quan els inscrits facin arribar els seus temps.

Sota el lema 'La Covid no ens atura. La solidaritat ens necessita més que mai', la Sant Silvestre ha tornat a ser una cursa solidària destinant 2 euros de les inscripcions d'internet, i 4 euros de les presencials, a Càritas Parroquial.

stats