Societat 04/04/2021

La segona fase de rehabilitació del parc del Prat del Senzill, després de Setmana Santa

Es col·locarà gespa artificial al camp de futbol i se substituiran les xarxes de les porteries i cistelles

ANA
1 min
El parc del Prat del Senzill de Sant Julià de Lòria.

Sant Julià de LòriaDesprés d'haver finalitzat el primer tram de renovació de les instal·lacions del parc del Prat del Senzill per tal que els infants i famílies de la parròquia puguin gaudir de l'equipament durant la festivitat de Setmana Santa, el comú de Sant Julià de Lòria ha informat que la fase 2 dels treballs s'iniciaran passada la celebració, un cop es disposi dels materials necessaris per acabar de redefinir el parc, que es va inaugurar l'any 2006. En concret, els treballs consistiran en la col·locació de gespa artificial al camp de futbol i en la substitució de les xarxes de les porteries i cistelles de bàsquet.

Totes aquestes actuacions corresponen a les demandes dels joves que formen part del Consell d'infants. A més, el comú estudia la substitució del terra, ja que en punts determinats és de grava i es vol mirar d'instal·lar-hi algun material més adient com escuma amortidora. És precisament a falta d'aquests materials que des de la corporació no s'ha indicat una previsió del temps d'execució dels treballs. En aquest sentit, cal recordar que l'actuació durant la primera fase s'ha allargat fins a dos mesos i ha consistit en tasques de reparació, manteniment i pintura de les zones de joc i dels lavabos.

Després de la rehabilitació d'aquest espai, el comú de Sant Julià posarà el focus en el nou parc del Camp de Perot, una remodelació que es farà mitjançant un procés participatiu que també posa al centre de les decisions als més petits, ja que durant aquests dies han pogut fer arribar a la corporació uns dibuixos sobre com volen que sigui el futur parc.

stats