Vint segons d'atracament

L'home que diumenge va robar a la BP-Ecler d'Encamp va fer servir un ganivet de tallar pernil

L'atracador que diumenge a la tarda es va endur la recaptació del dia de la gasolinera BP- Ecler d'Encamp no va trigar més de 20 segons en entrar, esgrimir una arma blanca i emportar-se els diners, una mica més de 2.000 euros.

Segons fonts de la investigació, l'empleat no se 'n va adonar que l'atracador estava a l'interior de la gasolinera i en qüestió de segons el va fer estirar  al terra esgrimint un ganivet de gran dimensió, de tallar pernil però més ample, segons la declaració que va fer a la policia. Els agents li van mostrar dues fotografies però el treballador de la gasolinera no va poder identificar el delinqüent, que va actuar amb la cara tapada i tot vestit de negre.

L'únic detall que el treballador va poder aportar és que els seus ulls són de color negre i que les poques paraules que va dir van ser en espanyol sense cap tipus d'accent que denotés l'origen d'un altre país estranger. En el moment del robatori l'empleat estava fent feines habituals del final de la jornada, ja que eren les 20 hores. Tot va passar molt ràpid. No més de 20 segons per agafar els diners i fugir.

L'empleat va sortir al cap de poc, un cop recuperat de l'ensurt, i no va poder donar pistes a la policia sobre si va escapar en un cotxe o si hi havia algun còmplice esperant. La policia té pràcticament descartat que es tracti del mateix individu que fa deu dies va atracar a punta de pistola una perfumeria del Pas de la Casa.