Societat 02/09/2020

Sentit únic de circulació al carrer Sant Andreu fins a finals de mes

El comú decideix allargar la prova pilot per avaluar l'impacte en el trànsit durant el període escolar

Ana
1 min
Les indicacions sobre el sentit únic al carrer Sant Andreu. / COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Andorra la VellaLa junta de govern del comú d’Andorra la Vella ha acordat allargar la prova pilot iniciada el 4 d’agost per fer de sentit únic el carrer Sant Andreu, el vial que connecta els carrers Bisbe Príncep Iglesias i de la Creu Grossa amb l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Els vehicles poden anar pel carrer Sant Andreu en direcció al centre sanitari però, en canvi, està prohibit circular-hi a la inversa (en direcció a Andorra la Vella).

La corporació considera adient allargar unes setmanes el sentit únic per avaluar l’impacte en el trànsit durant el període escolar que s’iniciarà la setmana vinent, i ha proposat al comú d’Escaldes-Engordany valorar conjuntament els resultats obtinguts a final de mes abans de prendre decisions definitives sobre la circulació al carrer Sant Andreu.

La prova pilot es pren com a mesura de pacificació del trànsit als carrers Bisbe Príncep Iglesias i Creu Grossa que, darrerament, s’havien convertit en una via amb una elevada afluència de vehicles que circulen a alta velocitat. L’acció, a més, es complementa amb la construcció recent d’un pas de vianants elevat, adaptat a una accessibilitat universal al carrer de la Creu Grossa, número 3.

stats