Societat 10/09/2018

El SEP vol saber l'estat dels llocs de treball en l'arrencada del curs

Faran una enquesta entre els seus afiliats per saber l'estat de les instal·lacions escolars i dels diferents projectes previstos

ARA Andorra
1 min
Un moment de l'assemblea extraordinària del SEP. / M. F.

Andorra la VellaArrenca el curs escolar i el Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP) reprèn la seva activitat. D’aquesta manera, a través d’un comunicat han informat que la primera acció que duran a terme serà enviar un baròmetre als seus 600 afiliats per copsar l'estat dels llocs de treball en aquest inici de curs. D’aquesta manera, assenyalen que la ”primera preocupació és que les instal·lacions escolars estiguin en perfectes condicions per poder començar les classes i que els projectes tant de les escoles, com de les diferents àrees del ministeri, estiguin ben definits, coordinats i disposin dels recursos suficients per ser implementats”.

D’altra banda, es marquen com a repte continuar seguint el tràmit parlamentari de la llei de la funció pública i la llei del cos especial d'educació, així com l'assessorament legal als afiliats afectats pel recurs als edictes del 2016, la supervisió de les borses del personal eventual i l'atenció a les demandes d'altres punts on hi ha afiliats del SEP, com els serveis de cuina de l'Associació de Pares i Mares de l’Escola Andorrana (Apaea) i el personal de l'escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell.

A més, continuaran participant a la comissió de la mútua de la Funció Pública i la de seguiment del pla de pensions de la funció pública.

Altres objectius complementaris que s’han marcat, assenyalen, és l'ampliació de les empreses col·laboradores que ofereixen descomptes amb el carnet d’afiliat. A l'últim, anuncien que en breu convocaran una assemblea per tractar el seguiment de tots els punts pendents.

stats