Societat 04/06/2019

El servei de Tràmits ja torna a funcionar

L'avaria tècnica ja està totalment resolta i aquest dimarts ja es poden fer gestions normalment

Agència Ana
1 min
El Servei de Tràmits del Govern / M. F. (ANA)

Andorra la VellaL’avaria tècnica en una placa d’un servidor al sistema central informàtic de Tràmits ha quedat totalment resolta i aquest dimarts al matí ja és possible realitzar tràmits amb total normalitat. Tal com han informat des de l’executiu, les màquines ja es van poder reiniciar el dilluns a la nit i, per tant, aquest dimarts a primera hora les tramitacions que volguessin fer els ciutadans ja eren plenament operatives amb normalitat.

Cal recordar que aquesta avaria ha fet que durant tot el dilluns no es poguessin fer tràmits al Govern ni als comuns, així com tampoc a Tributs i Fronteres. Aquesta incidència, tal com van informar des de l’executiu, tenia tant afectació per a les persones que volien fer els tràmits en línia com per als presencials.

Cal recordar que aquesta és la segona avaria aquest any en el sistema informàtic de l’executiu, ja que al mes de gener ja es va donar una pana a Tràmits, que va fer que el Govern apliqués la gratuïtat o descomptes en algunes de les gestions que s’havien vist afectades. També es van ampliar els horaris d’atenció, ja que en aquella ocasió hi va haver problemes durant tres dies.

stats