Societat 21/06/2023

Sigues tendència aquest estiu!

La secció de roba de Pyrénées Andorra segueix els estàndards de la moda

ARA Andorra
2 min
Els colors de temporada es colen a la secció de moda de Pyrénées Andorra

T'agraden les tendències? T'agrada anar a la moda? Si la teva resposta és afirmativa, t'agradarà llegir el que ve a continuació. Pren nota de tot plegat i comença a imaginar els teus looks d'estiu.

Els colors de la nova temporada que estem a punt d'encetar passen pels blaus, roses, verds i taronges en totes les versions possibles. El negre i marró fosc també juguen un paper important.Pyrénées Andorra, com no podia ser d'una altra manera, n'està ben informat i d'aquí que les seves col·leccions en moda i accessoris segueixin a la perfecció amb les tendències marcades.

El rosa coral trepitja amb força aquest estiu. Aquesta tonalitat és molt femenina i transmet suavitat i felicitat. Alhora, la simbologia que amaga darrere té relació directa amb la conscienciació amb el medi ambient. D'aquí el missatge que ens passen algunes marques que utilitzen el rosa coral en les seves peces.

Colors de temporada

El taronja teula també segueix la línia del color anterior. En aquest cas, però aquesta tonalitat s'identifica més amb la terra i el foc. És un color que transmet estabilitat i força.

Les tendències de temporada disponibles a Pyrénées Andorra
Més colors tendència de la nova temporada

Els blaus i verds també estan estretament lligats amb la naturalesa, però mentre que el blau representa la llibertat, lleialtat, harmonia i serietat, el verd representa la tranquil·litat i calma i, alhora, s'associa amb la prosperitat, fertilitat, salut i generositat.

Pyrénées Andorra segueix les tendències de temporada
stats