Societat 18/10/2022

El sindicat de Policia insta Interior a actuar contra l'inspector que va expedientar els policies acusats de dormir a la feina

Govern finalment va descartar emprendre accions contra els agents i ara podrien engegar-les ells contra l'oficial

ARA Andorra
1 min
L'edifici de la policia. / ARXIU ANA

Andorra la VellaUn inspector va acusar una sèrie de policies, en base a les imatges derivades d'una càmera, d'haver estat en torns de treball 'dormint' en el despatx del Pas de la Casa. L'inspector va obrir un expedient als implicats que es van defensar indicant que estaven fent tasques administratives, segons han explicat fonts properes al cas.

L'expedient va arribar al ministeri de l'Interior que el va acabar portant a una reunió de Govern. L'anàlisi jurídica del cas, segons altres fonts coneixedores del cas, va fer que l'executiu descartés sancions per als agents.

El sindicat de policia CFPA ha demanat una trobada amb el ministre de l'Interior com amb el secretari d'Estat Joan León per demanar accions contra l'inspector que va denunciar el cas. Consideren que es va extralimitar en les seves funcions i que va actuar sense les eines legals que s'havien d'emprar en un cas d'aquestes característiques.

stats