Societat 19/05/2021

Sis nous canals per a tots els paquets de televisió d'Andorra Telecom

Són France Info, Gulli, BeMad, DKiss, TreceTV i TEN

ARA Andorra
1 min
Un periodista amb un micròfon de la cadena qatariana Al-Jazira, que ha sigut víctima d’espionatge

Andorra la VellaAndorra Telecom ha afegit sis nous canals a tots els paquets de televisió de fibra òptica, inclosa la Televisió Mini. Així, els canals que aquest dimecres s'incorporen són France Info, Gulli, BeMad, DKiss, TreceTV i TEN.

Aquests nous dials, que tenen una àmplia varietat de temàtiques com la programació infantil, els informatius o l'entreteniment, complementen l'oferta de canals que actualment ja disposen els clients de la Televisió Mini, on destaquen Gol TV, Paramount Channel, Discovery Max o Divinity, a més de la resta de canals de la TDT en alta definició (HD).

El portaveu d'Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha destacat la manera en com s'ha decidit quins canals havien de formar part d'aquesta ampliació: "Volíem que els canals que afegíssim fossin rellevants i per això vam fer una enquesta als nostres clients. Fruit d'aquesta enquesta hem seleccionat els canals que més clients ens han demanat, de manera que puguem augmentar la seva satisfacció sobre el servei de televisió".

Aquests canals ja estan disponibles per a tots els paquets i es recomana als usuaris que reiniciïn el descodificador en cas que encara no els tinguin activats.

stats