Societat 13/04/2023

Sis propostes per gaudir d'Andorra aquest cap de setmana

L'exposició temporal 'La dona i la bicicleta', el monòleg de David Suárez o l'actuació del guitarrista d'Amy Winehouse són algunes de les principals propostes

ARA Andorra
3 min
El Music Bar & Show Dinner d'UNNIC.
1.
Exposició temporal 'La dona i la bicicleta'

Bici Lab Andorra / Del 13 d'octubre del 2022 fins al 30 de setembre del 2023

L'exposició temporal 'La dona i la bicicleta'

La mostra temporal amb què s’estrena el museu, 'La dona i la bicicleta', explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Tretze relats de dones ciclistes de tots els temps il·lustren petits grans moments de la relació de la dona amb les dos rodes des de finals del segle XIX fins als nostres dies. I d’utilitzar la bici com a eina per escapar del control de marits i pares, a lluitar per la igualtat en el ciclisme professional. Entrada gratuïta  

2.
Monòleg de David Suárez

'La misma mierda por última vez'

Teatre Comunal d'Andorra la Vella. 22 hores / 14 d'abril de 2023

El cartell del monòleg de David Suárez.

El show d'humor negre més famós d'Espanya 'La misma mierda por última vez' arriba a Andorra. David Suárez repassa la seva carrera en un monòleg no apte per a sensibles. La reflexió i la incomoditat són les claus d'aquest còmic gallec que durant el seu espectacle duu el públic al límit. Edat mínima a partir dels 16 anys.

3.
Visita guiada nocturna per Andorra la Vella

Festival de llum i color

Plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella. 21 hores / Del 14 d'abril del 2023 fins al 15 d'abril del 2023

Visita guiada nocturna a Andorra la Vella

Exploració del centre històric, part de les seves escultures, monuments i l'arquitectura d'avantguarda on la il·luminació juga un paper preponderant. Els participants aprenen a jugar i gaudir de la llum i recrear les emocions de la integració de l'entorn en l'espai que exploren junts. Se'ls hi mostra la bellesa de l'entorn combinant el ric patrimoni natural, cultural, històric, artístic, escultòric i arquitectònic amb la màgia que suposa la seva interacció i el ressalt que desencadena la llum quan la foscor ens envaeix. Descobrim una Andorra diferent caracteritzada per la dinàmica que li donen els llums a la nit, però al mateix temps amb la pau i tranquil·litat necessària en hores de repòs. Es requereix inscripció prèvia i un nombre mínim de participants.

4.
Sandra Cooper & Robin Banerjee

Tribut a Amy Winehouse

Red Bar d'UNNIC. 21 hores / Divendres 14 d'abril

Concert tribut a Amy Winehouse

Ha estat reconeguda com la representant més gran del soul modern i la seva música ha sonat en tots els racons del món. Amy Winehouse va ser una de les artistes que, malgrat la seva prematura defunció, ha deixat una forta petjada en el gènere, guanyant el Grammy a la millor artista el 2008 i publicant un dels treballs més venuts del segle XXI, 'Black to Black'. La seva carrera musical no s'entén sense la figura de Robin Banerjee, el seu guitarrista oficial que l'ha acompanyat en els seus treballs i que aquest divendres aterra al Red Bar d'UNNIC. Juntament amb la cantant Sandra Cooper, oferiran un tribut a Amy Winehouse on repassaran les seves cançons més mítiques a ritme de soul, jazz, blues i música negra. Entrada per a majors de 18 anys.

5.
Falles de València a Andorra la Vella

'De València a Andorra la Vella'

Andorra la Vella / Del 14 d'abril del 2023 fins al 16 d'abril del 2023

Cremada de Falles d'Andorra la Vella

Les falles de València tornen un any més a Andorra la Vella. La capital del Principat acollirà la tradicional festivitat valenciana en una festa on el foc serà el protagonista. A més, si vols aprendre a preparar una autèntica paella valenciana, els mestres paellers te n’ensenyaran a l’envelat de l’aparcament del Parc Central, a les 19 h. I en acabar, la podràs degustar. Inscripcions: abans de les 13 h al mateix recinte. Totes les paelles preparades participaran en el Concurs de paelles. L’organització posarà a disposició dels participants tots els estris i ingredients necessaris.

6.
Espectacle 'FIRST'

Primer espectacle al Show Dinner d'UNNIC

UNNIC. / 14 i 15 d'abril

El Music Bar & Show Dinner d'UNNIC.

UNNIC presenta al públic una de les seves propostes més especials. Es tracta de ‘FIRST’, el primer espectacle del Show Dinner del recinte, que consistirà en un seguit d'actuacions que contindran diferents vessants artístics com el cant i el ball, però també altres de més circenses com són les acrobàcies i altres varietats. Es tracta d'un espectacle únic, atès que s’ha desenvolupat de manera exclusiva per a UNNIC. Així doncs, les dues hores i mitja de durada, entre les nou i dos quarts de dotze de la nit, seran irrepetibles, atès que la companyia només farà ‘FIRST’ fins a finals d'abril. Obert a tots els públics, l’espectacle està acompanyat d'un menú, a 80 euros, amb una gran varietat de plats: des de l'aperitiu amb la tartaleta de calamars, passant per l'entrant que serà una crema de tomàquet en branca, amb tàrtar de gamba, escuma de burrata i guacamole, i també ou a baixa temperatura amb sopa fumada de pescador. El plat principal és el bacallà confitat amb samfaina de cítrics i secret ibèric amb pasta tartufata, mentre que les postres es basen en una crema de rovell torrat amb ametlla.

stats