Societat 19/04/2018

El sistema de seguretat de Meritxell i Carlemany serà conjunt

Marsol ha avançat que en les adjudicacions de les obres actuals ja es preveia la instal·lació d'un mecanisme de prevenció

Ana
1 min
Les obres a l'avinguda Meritxell. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaLa cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha confirmat que el sistema de seguretat que s'instal·larà a les travesseres per impedir el pas de vehicles perillosos que puguin afectar la seguretat dels vianants, serà el mateix a l'avinguda Meritxell i a l'avinguda Carlemany. La mandatària comunal ha confirmat que les adjudicacions de les obres actuals ja preveien un sistema de seguretat, que finalment es canviarà pel que aquest dilluns passat va avançar el cònsol menor d'Escaldes-Engordany, Marc Calvet.

“Ja preveiem un sistema de seguretat, però ara n'hem trobat un de nou que creiem que anirà millor per tots”, ha apuntat. Mentre que Andorra la Vella no haurà de fer una nova licitació per dur a terme aquest treballs, el comú escaldenc ja va avançar que si finalment s'escull aquest nou sistema s'haurà de licitar. El mecanisme consisteix en unes barres col·locades a 30 centímetres del terra que punxen els pneumàtics i malmeten l'eix del vehicle per tal que el cotxe quedi bloquejat.

stats