Societat 19/10/2017

Ski Andorra ofereix un descompte del 5% del forfet de temporada a la Fira d'Andorra la Vella

Entre totes les persones que el comprin durant la fira, se sortejaran 10 premis

ARA Andorra
1 min
Una imatge d'esquiadors a Grandvalira. / ARXIU ANA

Andorra la VellaSki Andorra treu a la venda el forfet de temporada que agrupa les estacions d’esquí del Principat, coincidint amb la Fira d’Andorra la Vella, els dies 27, 28 i 29 d’octubre. Així, com cada any, els esquiadors que ho desitgin podran adquirir el passi de la temporada hivernal amb un descompte del 5% si la compra es fa durant els tres dies de l’esdeveniment.

Per gaudir del preu de resident cal acreditar aquest fet presentant un certificat de residència del comú de l’any en curs, o bé identificant-se amb el passaport andorrà. Així, el preu per a residents és de 400 euros, que si es compra a la Fira costarà 380 euros, mentre que per a les persones d'entre 65 a 69 anys, el cost es rebaixa fins als 312 euros, al qual també es podrà aplicar el descompte.

Pel que fa als no residents -que també tindran un descompte del 5% durant la

Fira-, el preu fins al 30 de novembre serà de 780 euros per als adults, 336 euros per als esquiadors de 65 a 69 anys, 640 per als júnior (12-17 anys), i 558 per als infants de 6 a 11 anys. A aquests preus cal restar el 5% de descompte si es compren durant la Fira. A partir de l’1 de desembre les tarifes canvien.

Entre totes les persones que comprin el forfet de temporada d’Ski Andorra, Grandvalira o Vallnord, durant la Fira d’Andorra la Vella se sortejaran 10 premis. Sis persones seran recompensades amb el retorn dels diners del pagament del forfet i obtindran el d’Ski Andorra, vàlid per a totes les estacions. Els altres quatre premiats, gaudiran d’activitats a les estacions, vàlides per a dues persones.

stats