Societat 22/10/2019

Una empresa d’inclusió sociolaboral presentarà els seus productes a la Fira d’Andorra la Vella

I&I Serveis ja compta amb una vuitantena de treballadors

Agència Ana
1 min
La Fira d'Andorra la Vella. / ARXIU

Andorra la VellaL’espai d’associacions de la Fira d’Andorra la Vella acollirà, un any més, un estand de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell. Per primera vegada, la fundació hi serà present de la mà de la recentment creada empresa d’inclusió sociolaboral, I&I Serveis. Serà l’ocasió de presentar als visitants la nova línia de productes solidaris i realitzats a mà pels treballadors de l’empresa amb la col·laboració de les persones ateses al servei ocupacional Xeridell.

Els treballadors d’I&I Serveis estan operatius des de mitjans de setembre a les noves dependències de Sant Julià de Lòria. El local compta amb diversos espais destinats a la concepció, producció i venda dels articles promocionals i de regal que allà s’elaboren. El marc d’aquesta nova edició de la Fira d’Andorra la Vella serà el tret de sortida de presentació i venda de la nova gamma d’articles enfocats principalment als elements decoratius per a les festes nadalenques. A més, es presentarà el catàleg de productes de Nadal, que compta de nou amb el suport d’Andbank.

Els visitants podran trobar totes les propostes a l’estand número 62 de l’espai d’associacions. Els productes podran adquirir-se en el marc de la fira i estaran també disponibles en els punts de venda habituals.

stats