Societat 12/03/2021

Solidaritat en la distribució de mascaretes

La Fundació Crèdit Andorrà torna a col·laborar en el repartiment de 60.000 peces

ANA
1 min
El centre sociosanitari Salita.

Andorra la VellaLa Fundació Crèdit Andorrà ha col·laborat en la distribució de 60.000 mascaretes KN95 entre diferents entitats socials amb les quals treballa. L’empresa InnoVision Medical, establerta a Andorra, n’ha fet la donació amb l’objectiu que siguin distribuïdes a col·lectius vulnerables del país. Aquesta donació se suma a la que ja es va fer al mes de gener de més de 38.000 mascaretes.

Segons informen a través d'un comunicat, la fundació ha distribuït aquest nou material sanitari a les entitats que treballen amb col·lectius vulnerables com la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, el centre penitenciari, Càritas Andorrana, el centre residencial DomusVi Salita i la Creu Roja Andorrana, segons les seves necessitats. També ha rebut mascaretes la Unió de Bars.

La directora de la Fundació Crèdit Andorrà, Francesca Ros, ha reiterat el seu agraïment a InnoVision Medical per aquesta nova donació i ha recordat que “des de la Fundació Crèdit Andorrà volem contribuir a donar resposta a les necessitats de la població amb l’objectiu d’estar sempre a prop de les persones i dels col·lectius més vulnerables”.

stats