Societat 19/04/2022

Sopar solidari per celebrar 75 anys d'història

Unicef Andorra destinarà tots els beneficis als projectes actius a l'Afganistan, Bhutan i Bangladesh

ANA
1 min
Infants als quals dona suport Unicef a Zàmbia.

Andorra la VellaDes de fa 75 anys, el Fons de les Nacions Unides per a la Infància (Unicef) treballa pels drets i el benestar dels infants, sigui quin sigui el seu origen. Des de la finalització de la Segona Guerra Mundial, l'entitat ha combatut en primera línia crisis humanitàries, conflictes armats i desastres naturals, una experiència que ha beneficiat a més de 191 països.

És per aquest motiu que des d'Unicef Andorra s'ha comunicat que, amb la finalitat de celebrar la fita, el proper 12 de maig se celebrarà un sopar solidari organitzat inicialment pel 25 de novembre però que es va haver d'ajornar a causa de la pandèmia. La cita tindrà lloc a partir de les 20 hores a l'Andorra Park Hotel.

El preu per persona del sopar serà de 260 euros i la recaptació es destinarà al finançament dels tres projectes als quals dona suport el comitè d'Andorra a l'Afganistan, Bhutan i Bangladesh. Tothom qui estigui interessat a prendre-hi part pot adquirir les entrades a través del web www.morabanc.ad/entrades, i també s'obrirà la possibilitat de fer una donació a la fila zero.

stats