Ara Tendències
Societat 04/06/2022

Sou més de blanc o vermell?

Pyrénées Andorra t'invita a prendre un vermut

Redacció
2 min
Selecció de vermuts a Pyrénées Andorra

No us deixarem amb la mel als llavis, però ben segur que ja sabeu a què ens referim quan preguntem si sou més de blanc o vermell. Doncs sí, avui volem endinsar-nos en el món del vermut. Sense cap mena de dubte, el vermut és un acte social en tota regla i podríem dir que darrerament s'ha tornat a posar de moda. D'aquí que a la secció de begudes de l'àrea d'alimentació de Pyrénées Andorra puguis trobar el que més s'ajusta al teu paladar.

Una de les cases que et dona a triar és l'Espinaler, que en els seus inicis ja oferia a la clientela que visitava la seva taverna el seu gotet de vi o la coneguda barreja. Tot va anar evolucionant fins que la mateixa empresa va treure al mercat el seu vermut en les dues versions: blanc o vermell.

Vermut Espinaler

I si no en teníem prou amb dues varietats, arriba El Bandarra que n'afegeix una més: Rosé. Elaborat a la comarca catalana del Penedès, El Bandarra es presenta en una botella tipus gasosa que conté un vermut artesà suau amb sensacions amargues. Un vermut que està elaborat amb xarel·lo i macabeu.

Vermut El Bandarra

Pyrénées Andorra també disposa dels vermuts més tradicionals, com ara, el Vermouth de les Bodegas Yzaguirre, ubicades a Tarragona que es dediquen a la seva fabricació des del 1884. La seva dilatada trajectòria ha fet que el Vermouth Yzaguirre obtingui els millors sabors gràcies a les varietats de raïms més selectes i de les barreges secretes d’herbes i espècies.

Vermouth Yzaguirre

I acabem amb el vermut més andalús que coneixem: Vermouth Osborne que amb ell pretén fer un homenatge a una tradició centenària amb una combinació de dos dels seus famosos vins, com són, el vi de Jerez, Medium i Pedro Ximénez, que aporten un toc dolç intens i untuós.

Vermouth Osborne
stats