Societat 26/08/2019

Sport Wellness Mountain Spa, l'IsClinical i l'Assandca, units contra el càncer

Col·laboren durant tot l'estiu per aconseguir els màxim beneficis possibles amb la venda dels productes

Ara Andorra
1 min
Les instal·lacions de l'Sport Wellness Mountain Spa.

Andorra la VellaLa col·laboració entre l'Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca) i l'Sport Wellness Mountain Spa, engegada el 24 de juliol passat, permetrà donar suport a l'entitat promovent-la i donant-li part dels beneficis obtinguts amb la venda d'IsClinical marca cosmètica. 
IsClinical és una marca exclusiva per a la cura de la pell, creada i distribuïda per Innovative Skincare, empresa compromesa amb la recerca, el tractament i els programes de lluita contra el càncer. Entre les línies d'actuació de l'empresa, també figuren programes per a millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones afectades pel càncer.

El president d'Assandca, Josep Saravia, i la directora de l'Sport Wellness Mountain Spa, Elena Mateu, han mostrat la seva satisfacció davant aquest acord de col·laboració i han coincidit a subratllar que «totes les accions ajuden a sumar vida».

Aquesta iniciativa tindrà una fita important el dia 5 de setembre, quan, en el marc d'una jornada solidària a l'Sport Wellness Mountain Spa, les persones que estan vivint processos oncològics podran accedir, sense cost, al tractament Harmony Facial iS Cancer Care, especialment dissenyat per a les persones amb pell molt sensible o que necessiten tractaments amb productes no invasius.
Aquest tractament té una durada de quaranta minuts i les reserves s'han de fer a través d'Assandca, trucant al telèfon + 376 366 650 o enviant un correu electrònic a info@assandca.com.

La col·laboració entre Sport Wellness Mountain Spa i l'Assandca està previst que continuï i es prolongui durant la temporada d'hivern 2019-2020.

stats