Societat 05/07/2022

Stop Violències assistirà al Fòrum Polític d'Alt Nivell sobre Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides

L'associació assegurà que continuarà assenyalant les vulneracions de drets a les quals estan sotmeses les dones

ARA Andorra
1 min
La presidenta d'Stop Violències, Vanessa M. Cortés, i l'advocada de l'Associació, Elisabet Zoppeti, durant la intervenció en la 74a sessió sobre l'eliminació de les discriminacions envers les dones. / ONU

Andorra la VellaStop Violències assistirà al Fòrum Polític d'Alt Nivell sobre Desenvolupament Sostenible (HPLF) de les Nacions Unides que es durà a terme a Nova York (EUA) des d'aquest dimarts, 5 de juliol i fins al divendres 15 de juliol. Andorra compareixerà per ser revisada de manera voluntària respecte a diversos Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030.

Entre d'altres, s'avaluaran l'ODS 4, sobre educació de qualitat; l'ODS 5, sobre igualtat de gènere; i l'ODS 17, sobre associacions amb entitats per assolir els objectius, i una delegació de Stop Violències participarà en el fòrum com a part civil, com ja va fer el 2019 davant del Comitè per a l'Eliminació de la Discriminació contra la Dona (CEDAW) de l'ONU.

Andorra compareixerà al HPLF el dijous 14 de juliol de les 15 a les 18 hores, i a través d'un comunicat, Stop Violències asseguren que hi assistiran per continuar assenyalant les vulneracions de drets a les quals estan sotmeses les dones andorranes. La seva intervenció es podrà seguir a través dels comptes de Twitter i d'Instagram de l'associació.

stats