Societat 26/11/2019

El nou suplement de l'ARA Andorra analitza l'inici de la temporada d'esquí

Entrevista la directora d'Ski Andorra, explica les novetats de Caldea, el començament del període rebaixes i el vintè aniversari del segell de la carn de qualitat

Ara Andorra
1 min
La portada del nou suplement de l'ARA Andorra.

Andorra la VellaEl suplement número 31 de l'ARA Andorra, que aquest dimecres 27 de novembre es podrà trobar als quioscos amb el Diari ARA, està molt centrat en el començament de la temporada d'esquí a les estacions andorranes. L'obertura està dedicada a l'anàlisi de les novetats, els objectius, les inversions i les millores en les instal·lacions dels camps de neu del Principat. A continuació, podem trobar l'entrevista a la directora d'Ski Andorra, Montse Guerrero, que afirma que "estem anant cap al sistema americà en el qual una estació ofereix de tot". A més, el suplement aborda la situació del termolúdic Caldea per a aquest hivern, amb algunes novetats significatives.

A més de Caldea, les compres també són una de les ofertes del país per després de l'esquí. Així, el suplement para atenció al període rebaixes, que començarà el proper 20 de desembre. Per últim, el número recorda un aniversari sonat: els vint anys del segell de qualitat de la carn controlada d'Andorra, un valor afegit gastronòmic que Andorra ofereix als seus ciutadans i als turistes que visiten cada any el Principat.

stats