Societat 06/12/2019

Surt a la venda el calendari solidari d'Special Olympics

Es pot adquirir a partir d'aquest divendres als grans magatzems Pyrénées

Agència Ana
1 min
Calendari solidari d'Special Olympics en col·laboració amb Pyrénées. / T. N.

Andorra la VellaAquest divendres ha sortit a la venda el calendari solidari per al 2020 d'Special Olympics, un projecte amb l'objectiu de recaptar fons a favor de l'associació andorrana. S'han produït 1.500 exemplars que es vendran als grans magatzems Pyrénées, empresa que ha editat el calendari.

Cada mes s'acompanya amb la imatge d'un esportista d'Special Olympics i un empleat de l'establiment ill·lustrant valors vinculats al món de l'esport, però que també son vàlids en l'àmbit laboral. Alguns exemples són la igualtat, l'esforç, la disciplina, la diversitat o el respecte.

Els beneficis de la venda de calendaris es destinaran al foment dels esports d'hivern a través de la nova secció esportiva que durant el darrer any Special Olympics Andorra ha posat en marxa. En aquest sentit, a més de la pràctica de l'esquí alpí, enguany els esportistes podran practicar raquetes de neu, esquí de fons i snowboard. També es faran entrenaments de patinatge i cúrling. Tot això amb l'objectiu d'organitzar uns campionats europeus d'esports d'hivern l'any 2022.

stats