Societat 30/11/2019

Surt a la venda el calendari solidari 'Bombers amb causa'

Membres del cos de la Generalitat de Catalunya, l'ajuntament de Barcelona la Vall d’Aran i els d’Andorra s’uneixen per recaptar fons per l’hospital infantil Sant Joan de Déu

Carles Alonso
1 min
Foto de família amb els representants dels bombers de la Generalitat de Catalunya, de la Vall d'Aran, d'Andorra, representants de l'obra social de l'Hospital Infantil Sant Joan de Déu i els infants protagonistes del calendari. / C. A. (ANA)

Escaldes-EngordanyLa vuitena edició del calendari 'Bombers amb causa' tindrà un total de mil exemplars per vendre a tot el Principal, dels gairebé onze mil que s'han editat enguany. Com el propi director adjunt de Bombers d'Andorra, Jordi Farré indica "els venem tots". A la presentació de la campanya el mateix Farré ha recordat que "penseu que els protagonistes són infants andorrans, o sigui que si la gent pensa que s'està ajudant a un hospital de fora d'Andorra, que s'ho treguin del cap perquè, a més, també és el nostre hospital infantil de referència". A la presentació, el director adjunt dels Bombers d'Andorra, Jordi Farré ha estat acompanyat per representants dels bombers de la Generalitat de Catalunya i de la Vall d'Aran a més dels responsables de l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Durant el matí han estat exposats a l'entrada de la planta 0 de l'Illa Carlemany, on han parat de vendre'ls. Per aquest motiu, des de Bombers d'Andorra volen "seguir engrescant a què la gent perquè comprin el calendari solidari. Són 10 euros que ajuden molt".

Els calendaris es poden adquirir aquest dissabte i diumenge a l'Illa Carlemany. I a partir de dilluns a Bombers d'Andorra. En aquest sentit, el Morabanc Andorra ha facilitat un espai perquè aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, en el partit davant el Baskonia, els Bombers d'Andorra puguin oferir el calendari a tot el públic assistent.

stats