Societat 22/11/2017

'Shakti dance' per commemorar el Dia de l'eliminació de la violència envers les dones

L'ADA aposta aquest any per una activitat "divertida" que tindrà lloc divendres a les 19 hores

M. F.
1 min
El cartell del taller que organitza l'ADA. / ADA

Escaldes-EngordanyL’Associació de Dones d’Andorra (ADA) organitza aquest divendres un acte per commemorar el Dia internacional de l’eliminació de la violència envers les dones, que se celebra el 25 de novembre. Aquest any, enlloc de fer alguna xerrada com havien fet en anys anteriors des de l’associació, han optat per una activitat “divertida”, tal com explica la mediadora social, Elvira Geli. Així, proposen un taller de 'shakti dance'

La proposta serà a les 19 hores a OM ioga, a l’avinguda Verge de Canòlich 43 de Sant Julià de Lòria. L'activitat està especialment pensada per a dones en situació de vulnerabilitat social. L’entrada és lliure però com que l’aforament és limitat cal confirmar l’assistència al telèfon 360 760 o al correu dona@ada.ad.

La intenció, segons Geli, és fer aquesta proposta per a aquelles dones que es troben, per exemple, en situacions d’autoestima baixa i que tenen ganes de fer coses però que de vegades no gosen o no poden. “Hem volgut fer una cosa diferent”, destaca, ja que des d’altres organismes o entitats es programen xerrades o actuacions teatrals, entre d’altres, i van pensar que aquesta proposta podia tenir bona acollida i a més podia servir per fer passar una bona estona a les assistents.

stats